LAILA KISS borden – handgemaakt

We verkopen deze unieke borden gemaakt speciaal voor het restaurant Laila. Ze dienden als dessertborden in ons fine dining restaurant en zijn nog in uitstekende conditie. De borden hebben een geglazuurde afwerking waarop er lippen zijn gesculpteerd.

  • Prijs per bord 39€
  • Per per set van 2 borden 69€

Voeg het aantal gewenste borden toe aan je mandje. De prijs zal zich in het mandje aanpassen naar het geselecteerde aantal.

39,00

20 op voorraad

Extra informatie

Gemaakt door @elenevernijns van @elenevernijns.ceramics

Ontworpen voor @laila_antwerp

Hoe zijn deze gemaakt?

Via een gipsmal heeft Elene een afdruk van haar lippen gemaakt. Daarna heeft ze in die mal klei gekneed tot die mooi de vorm aannam van haar lippen. Deze klei bevestigde ze dan individueel op elk bord.

Alles is met de hand gemaakt dus ook de borden zijn zelf gemaakt. Dit is met hetzelfde principe gemaakt als de lippen. Elene ontwierp het bord zelf en aan de hand van een gipsmal heeft ze dit bord dan 50 keer kunnen namaken. Als alles droog was (duurt een kleine week) mochten ze voor de eerste keer in de oven, daarna werden ze geglazuurd en opnieuw gebakken in een nog warmere oven.

De borden zijn gemaakt met klei en gebakken tot steengoed. Doordat ze op zo een hoge temperatuur zijn gebakken zijn ze heel stevig en kunnen ze zelfs in de vaatwasser.