Chicken Schnitzel Flatbread

Bereidingswijze

stap 1

Verhit de friteuse tot 180°c en frituur de kipschnitzel gedurende 4 minuten.

OF

Verwarm de oven voor op 200°c en leg de schnitzel in een ovenvaste schaal gedurende 11 minuten.

Stap 2

Leg de wraps open. Snijd de komkommer in de lengte in 4 stukken. Bedek een centrale strook op beide wraps met koolsla. Leg de gefrituurde kipschnitzel en de komkommer bovenop de koolsla. Verdeel de rode zhug en de tahini-yoghurtsaus er gelijkmatig over.

STAP 3

Afwerking: rol de wraps op en vouw ze langs één kant. Je kunt deze kant in een stuk aluminiumfolie wikkelen zodat ze beter dicht blijven.

Serveertip: Rooster de wraps in een pan of panini-grill voor extra smaak!

Poor Man's Falafel Kebab

Bereidingswijze

stap 1

Verwarm de oven voor op 180°. Leg de falafels op een bakplaat en plaats ze 6 minuten in de oven. Leg de pitabroodjes de laatste 3 minuten bij hen in de oven.

Stap 2

Snijd de pitabroodjes voor ongeveer 1/3 open. Smeer hummus, rode zhug en amba over de binnenkant van beide broodjes. Bewaar een beetje van de rode zhug en amba voor de finishing touch.

STAP 3

Snijd de komkommer in de lengte in 4 stukken. Doe de komkommer in de broodjes samen met de ingemaakte witte kool. Voeg dan de falafels toe.

STAP 4

Verdeel de rest van de saus over beide broodjes.

Tel A Dog

Bereidingswijze

stap 1

Verwarm de oven voor op 180°. Besprenkel de broodjes met een beetje water en bak ze 5 minuten in de oven.

Stap 2

Verhit olie (zonnebloemolie/olijfolie) in een pan en bak de worstjes aan beide kanten bruin. Snijd de broodjes over de hele lengte doormidden.

STAP 3

Verdeel de koolsla over beide broodjes. Doe de chili mayo bovenop de koolsla. Leg de worstjes erop.

STAP 4

Snijd de komkommer in de lengte in 4 stukken. Leg de komkommer er bovenop. Strooi als finishing touch de dukkah over de Tel A’Dogs.

Balagan Apéro Box

Bereidingswijze

Verwarm de pitabroodjes gedurende vijf minuten in een voorverwarmde oven (180°), zodat ze heerlijk zacht en warm zijn. Zet alle potjes op tafel en geniet ervan.

Laat ons je tafel overhoop halen!