Balagan experience
- Vanuit Tel Aviv met liefde -

Jouw Balagan Experience
Laat ons er een rommeltje van maken bij jouw thuis… BALAGAN betekent een gezellig rommeltje … DE IDEALE MANIER om kennis te maken met onze TELAVIVISCHE KEUKEN.
BETEAVON! Geniet van je maaltijd!
_______
Tahini saus // Amba // Rode zhug // Olijven // Salsa verde // Matbucha
_______
Gepekelde groentjes // hummus sabich stijl // labneh met wortelgroenten // freekeh salade met pistache en gekarameliseerde ajuinen // Brusselse spruitjes met manchego pecan nootjes en za’atar sherry vinaigrette
_______
Cholent met aardappel, ei & artisjok
_______
Israeli tiramisu
We bieden ook Balagan-ervaringen voor bedrijven. Neem contact met ons op en we maken graag een offerte voor u.
Ontdek wat er allemaal in de Balagan Experience zit.
De balagan wisselt regelmatig op basis van seizoensproducten. Hierdoor kan het zijn dat onderstaande gerechten iets afwijken van wat er in uw balagan box zit. Geen zorgen! Alles wordt altijd met veel liefde gemaakt. 💛
Hoe te bereiden? Onderaan kan je alle instructies vinden.
HUMMUS SABICH STYLE
Hummus met amba en aubergine
cholent
Aardappelen, eieren & artisjok
Cholent is een typisch Joodse stoofpot die vaak 10-12 uur op het fornuis suddert, waardoor het de ideale maaltijd is om op shabbat te eten.
freekeh salade
Met pistache en gekarameliseerde ajuinen
Brusselse spruitjes salade
met manchego, pecan nootjes en za’atar/sherry vinaigrette
labneh
met wortelgroenten
(zonder gerookte zalm)
gepekelde groentjes
bloemkool, radijs, komkommer, rammenas
telavivian tiramisu
Balagan experience serveerinstructies
Balagan betekent een ‘gezellige rommel’ in het Hebreeuws
Dus eerst het belangrijkste… Maak het gezellig!
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Plaats de schaal met de cholent gedurende 20 minuten in de oven (laat het deksel er best op).
- Leg de pitabroodjes aan het eind een paar minuten in de oven zodat ze lekker warm en knapperig zijn.
- Maak de cholent af met de groene kruiden en een beetje olijfolie
- Open alle potjes en “maak een puinhoop op je tafel”.
PS. elke oven is een beetje anders… serveer het gewoon warm!
Beteavon !
Deel wat liefde met ons.
ps. Al onze voedselverpakkingen zijn duurzaam