Jouw Balagan Experience

Laat ons er een rommeltje van maken bij jouw thuis… BALAGAN betekent een gezellig rommeltje … DE IDEALE MANIER om kennis te maken met onze TELAVIVISCHE KEUKEN.

BETEAVON! Geniet van je maaltijd!

_______

Tahini saus // Amba // Rode zhug // Olijven // Salsa verde // Matbucha
_______
Gepekelde groentjes // hummus sabich stijl // labneh met wortelgroenten // freekeh salade met pistache en gekarameliseerde ajuinen // Brusselse spruitjes met manchego pecan nootjes en za’atar sherry vinaigrette
_______

Cholent met aardappel, ei & artisjok
_______

Israeli tiramisu

We bieden ook Balagan-ervaringen voor bedrijven. Neem contact met ons op en we maken graag een offerte voor u.

Ontdek wat er allemaal in de Balagan Experience zit.

De balagan wisselt regelmatig op basis van seizoensproducten. Hierdoor kan het zijn dat onderstaande gerechten iets afwijken van wat er in uw balagan box zit. Geen zorgen! Alles wordt altijd met veel liefde gemaakt. 💛

Hoe te bereiden? Onderaan kan je alle instructies vinden.

HUMMUS SABICH STYLE

Hummus met amba en aubergine

cholent

Aardappelen, eieren & artisjok

Cholent is een typisch Joodse stoofpot die vaak 10-12 uur op het fornuis suddert, waardoor het de ideale maaltijd is om op shabbat te eten.

freekeh salade

Met pistache en gekarameliseerde ajuinen

Brusselse spruitjes salade

met manchego, pecan nootjes en za’atar/sherry vinaigrette

labneh

met wortelgroenten

(zonder gerookte zalm)

gepekelde groentjes

bloemkool, radijs, komkommer, rammenas

telavivian tiramisu

Balagan experience serveerinstructies

Balagan betekent een ‘gezellige rommel’ in het Hebreeuws

Dus eerst het belangrijkste… Maak het gezellig!

  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Plaats de schaal met de cholent gedurende 20 minuten in de oven (laat het deksel er best op).
  • Leg de pitabroodjes aan het eind een paar minuten in de oven zodat ze lekker warm en knapperig zijn.
  • Maak de cholent af met de groene kruiden en een beetje olijfolie
  • Open alle potjes en “maak een puinhoop op je tafel”.

PS. elke oven is een beetje anders… serveer het gewoon warm!

Beteavon !

Deel wat liefde met ons.

@Bokertov_Antwerp

ps. Al onze voedselverpakkingen zijn duurzaam