Plenty more

Auteur: Yotam Ottolenghi

Plenty More gaat verder waar Plenty ophield, met nog eens 150 schitterende groentegerechten, dit keer gerangschikt naar bereidingswijze. Zijn focus op groentegerechten, met de nadruk op smaak, originele kruiden en versheid van ingrediënten, veroorzaakte een revolutie, niet alleen in dit land, maar over de hele wereld.

34,00

Additional information

Groenten zijn van het bijgerecht naar het hoofdgerecht verhuisd, granen die met kleur en flair worden gevierd. Het is een revolutie die gedurfd, inspirerend en steeds uitgebreider is.

Yotam Ottolenghi’s Plenty heeft de manier waarop mensen koken en eten veranderd. Zijn focus op groentegerechten, met de nadruk op smaak, originele kruiden en versheid van ingrediënten, veroorzaakte een revolutie, niet alleen in dit land, maar over de hele wereld.

Plenty More gaat verder waar Plenty ophield, met nog eens 150 schitterende groentegerechten, dit keer gerangschikt naar bereidingswijze. Gegrild, gebakken, gestoofd, gekookt, gerookt of rauw, het scala aan recepten is verbluffend. Met recepten als Alphonso mango en kerrie kikkererwten salade, Membrillo en stilton quiche, Karnemelk-korst okra, Linzen, radicchio en walnoten met manuka honing, Zeewier, gember en wortel salade, en zelfs desserts zoals Gebakken rabarber met zoete labneh en Kweepeer gepocheerd in granaatappel sap, is dit het kookboek waar iedereen op heeft gewacht.