Nopi

Auteur: Yotam Ottolenghi

NOPI: THE COOKBOOK bevat meer dan 120 van de meest populaire gerechten uit Yotam’s innovatieve restaurant NOPI in Soho. Er zijn gerechten die fans van Ottolenghi al lang kennen maar ook veel gerechten die u zullen uitdagen om thuis enkele van de signatuurgerechten van het restaurant te maken.

39,00

Additional information

NOPI: THE COOKBOOK bevat meer dan 120 van de meest populaire gerechten uit Yotam’s innovatieve restaurant NOPI in Soho. Het is geschreven in samenwerking met jarenlange collega en NOPI chef-kok Ramael Scully, die zijn kenmerkende Aziatische draai geeft aan de Ottolenghi keuken. Of u nu een vaste gast bent in restaurant NOPI en het geheim van uw favoriete gerecht wilt weten, of een Ottolenghi-fan bent die de keuken in restaurantstijl wil uitproberen, dit is een verzameling recepten die zal inspireren, uitdagen en verrukken.

Alle recepten zijn aangepast en kunnen door u thuis worden nagemaakt. Ze variëren in moeilijkheidsgraad zodat er voor alle koks iets bij zit. Er zijn gerechten die fans van Ottolenghi al lang kennen – een voorgerecht van aubergine met zwarte knoflook, bijvoorbeeld, of de geroosterde pompoen met zoete tomaten – maar ook veel gerechten die u zullen uitdagen om thuis enkele van de signatuurgerechten van het restaurant te maken, zoals rundvleesborstkroketten of Perzische liefdesrijst. Met hoofdstukken over voorgerechten en bijgerechten, vis, vlees en groenten, pudding, brunch, specerijen en cocktails kan gemakkelijk een menu worden samengesteld voor elke gelegenheid en elk doel.